Software solutions

isidors-logo

Despre
noi

valorile noastre

Onoarea este a lui Dumnezeu

Credința noastră este în Dumnezeu și munca noastră trebuie să-i aducă onoare Lui. Din acest motiv nu cedăm în fața presiunilor sociale, politice sau economice.

Creștem constant

Continuăm să învățăm în fiecare zi din experiențele cu clienții noștri și din feedback-ul oferit de ei. Studiem constant noutățile din domeniu și le implementăm în munca noastră.

Echipa face diferența

Investim constant în echipa noastră pentru că știm că este cel mai valoros activ al companiei noastre. Rezultatele noastre sunt rezultatele echipei noastre, și este suma efortului fiecăruia.

Munca din pasiune

Pentru noi munca este o pasiune contagioasă. De aceea ne simțim bine împreună, știm să ne distrăm și să avem un timp minunat.

Livrăm excelență

Suntem în căutarea excelenței cu fiecare proiect pe care-l realizăm și nu ne oprim până nu vă depășim așteptările.

echipa noastră

Cristian Miculiț

Director Executiv

Emanuel Isidor

Director Tehnic, Co-Fondator

Daniel Olah

Designer Șef

Silviu Isidor

Programator, Co-Fondator

Rebeca Isidor

Redactor

Cristina Blaj

Reprezentant Vânzări

Andrei Pușcaș

stagiar

Denis Mariș

stagiar

Istoria noastră

Compania noastră a fost înființată în anul 2016 cu dorința de a aduce un aer proaspăt în mediul online local, național și internațional. Am văzut o nevoie prea puțin explorată de antreprenorii locali și naționali, cea de a avea o identitate cel puțin la fel de dezvoltată în mediul online ca cea din offline. Tranziția spre online s-a realizat, și continuă să se realizeze într-un ritm foarte accelerat pentru unii antreprenori, care se simt depășiți de o concurență acerbă, invizibilă până în acel moment.

Pasiunea pentru munca care o facem este atât de contagioasă încât echipa noastră a ajuns la 8 membri și continuă să crească constant în fiecare an. Tehnologia informației este într-o continuă schimbare și dezvoltare provocându-ne la autdepășirea limitelor astfel încât clienții noștrii să aibă parte de cele mai inovatoare servicii. Pe lângă folosirea tehnologiilor de ultimă generație, încercăm să integrăm un design grafic original în armonie cu solicitările și valorile fiecărui client.