Arad: Povestea din spatele evenimentului „O zi cu tata”

by | nov. 1, 2022

Ce a însemnat perioada de pregătire a evenimentului

Ziua evenimentului: 7 mai, Arad

Povestea din spatele evenimentului „O zi cu tata”, a început pentru noi prin invitația celor de la Aradul Fericit, de a ne alătura echipei și de a-i susține în promovare, atât în mediul online cât și offline.
Ce putea fi mai frumos decât câteva ore petrecute în natură, pline de activități educative și distractive pentru părinți și pentru copiii lor, accesibile tuturor în mod gratuit?
Și pentru că a fost o zi cu adevărat memorabilă, vrem să vă povestim ce a însemnat pentru ISIDORS să fim partenerii de marketing și participanți activi în proiect.
O astfel de inițiativă pentru orașul Arad ni s-a părut, din start, extraordinară și după cum am putut vedea din reacțiile urmăritorilor de pe paginile de socializare ale organizației, a fost extrem de bine primit și de către aceștia. Am rămas plăcut impresionați să vedem cum vestea despre eveniment s-a distribuit atât de repede, iar eforturile noastre au fost răsplătite prin răspunsul favorabil al oamenilor.
Organizarea din spatele „O zi cu tata” a început cu mult timp înainte de data stabilită. Au fost zeci de telefoane și o mulțime de detalii logistice, toate planificate în mod minuțios, întâlniri și ședințe cu fiecare parte implicată în proiect, pentru ca totul să decurgă cât mai lin, iar vizitatorii să se bucure cât mai mult de activități și experiențe.
Echipa de promovare ISIDORS a funcționat după un calendar bine stabilit, am știut exact ce avem de făcut și ne-am găsit repede locul în pregătirea și informarea despre atelierele, spectacolele, competițiile la care se va putea participa. Like-urile și share-urile au început să crească și în scurt timp comunitatea aradeană a știut despre activitățile ce vor avea loc în Parcul Europa.
Ziua a început cu multă energie. Fiind prezenți în Parcul Europa chiar de dimineață, am putut vedea zecile de voluntari care se implicau activ, cu zâmbetul pe buze și foarte dornici de a-i ajuta pe participanți să-și instaleze standurile, indicând fiecăruia unde se va desfășura activitatea lui. Totul era foarte bine planificat! Aveam impresia că parcul se transformase într-un mare living room în care urma să aibă loc o petrecere cu cei mai buni prieteni și chiar dacă evenimentul era de amploare, nimeni nu era stresat sau grăbit.
Cine și-ar fi imaginat că în cele câteva ore, vor trece pe aleile parcului nu mai puțin de 18.000 de părinți și copii. Copii mai mici sau mai mari, cu fețe zâmbitoare și luminoase de încântare, cu mâini pline de felicitări sau figurine confecționate de ei, cu dulciuri achiziționate de pe la standuri, salutau fericiți alți participanți străini. Bucuria îi anima pe toți, așa că toată lumea era amabilă și încântată, iar atmosfera era una rar întâlnită. Activitățile au fost atât de variate încât a fost imposibil ca vreun copilaș să se plictisească, asta spre bucuria părinților. Singurele fețe triste au fost ale celor care au ajuns prea târziu și nu au mai găsit atelierele dorite.

„Când se mai ține o întâlnire de felul acesta?” în Arad

E întrebarea pe care am auzit-o și noi la finalul zilei și în săptămâna care a urmat.
Deci? Pe când, Aradul Fericit?
Pentru că de abia așteptăm să retrăim entuziasmul și emoțiile pozitive, pline de satisfacție, încă o dată, împreună cu voi. ♥
Aceasta e imaginea care ne-a rămas și suntem convinși că fiecare are o poveste frumoasă de la „O zi cu tata”!

Arad

Arad o zi cu tata