Produse naturale românești

Cămara Străveche

„Echipă tânără, viguroasă, care are capacitatea de a se adapta cerintelor indiferent de situație”

– Alexandru Holenciuc, Fondator

Vânzări online

+57%

Vizite pe site

+31%

paine-logo-camara
website-small-camara
camara-laptop
Despre Cămara Străveche

Cămara Străveche, apare în 2012 ca un proiect de familie având la bază dorința unor produse naturale românești de calitate superioară, obținute din ingrediente bio. Compania situată în Semlac, județul Arad, distribuie produse atât în țară, cât și în străinătate.

Din 2014 Cămara Străveche se dezvoltă printr-o agricultură ecologică cu scopul avansării unor produse sănătoase, cât și pentru a proteja mediul împotriva pesticidelor dăunătoare. Chiar dacă produsele aveau o piață bine dezvoltată în țări precum Austria, Germania, Elveția sau Italia, au decis să se extindă și-n România. Prelucrarea produselor se face în mare parte manual, încercând a păstra nutrienții intacți.

Cămara Străveche este devotată în păstrarea valorilor companiei, adică în promovarea și în educarea pieței asupra unui stil de viață sănătos. Producția în masă nu a fost niciodată ceva ce s-a dorit, ci de la bun început s-a mers pe calitate, ci nu pe cantitate. Produsele sunt obținute din culturi proprii neapelându-se la alți furnizori, pentru a asigura calitatea produselor.

În procesul de producție se folosește o moară de cereale cu pietre de origine austriacă, un extruder pentru pufuleți, iar uleiul este obținut prin presarea la rece. Toate produsele ce aparțin de Cămara Străveche sunt testate și verificate conform TUV Austria.

Provocările proiectului

Cămara Străveche și-a dorit etichete personalizate care exprimă rafinamentul produselor traditionale precum și un website în care oamenii să afle mai multe despre bunurile lor bio și, totodată să aibă posibilitatea de a cumpăra online de pe desktop, tabletă sau telefon.

Provocarea noastră a fost realizarea unui website bine conceput pentru a aduce împreună oamenii ce pun preț pe sănătate și o gamă selectă de produse calitative. Pentru a reflecta valorile produselor naturale a fost conceput un logo ce îmbină energia soarelui cu naturalețea vegetală.

Pentru ca brandul Cămara Străveche să fie complet, a fost realizată și o pagină de social media, astfel încât să li se permită clienților să fie tot timpul la curent cu ultimele noutăți și rețete.

paine-camara
faina-camara