Software solutions

isidors-logo

Specialistul tău în Hidroizolații

Modular Isoroofing.

„Unici în creația lor. Implementează cu succes ideile și solicitările clientului”

– Nagy Claudia, Manager Vânzări

Vizite website

+59%

Clienți

+37%

Despre Isoroofing
Modular Isoroofing este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul construcțiilor, continuând moștenirea de peste 40 de ani a ceea ce înseamnă un lucru bine făcut, care trece testul timpului în primul rând.
În vederea promovării a luat naștere întreg brandul Modular Isoroofing. Compania se ocupă în principal cu : hidroizolații, finisaje, și pardoseli PVC.
Fațada unei case renovate este de altfel o carte de vizită atât pentru proprietar cât și pentru echipa care a realizat proiectul. Textura și culorile alese pentru proiect trebuiesc aplicate strategic în vederea obținerii rezultatului ideal, capabil să satisfacă atât cerințețe de protecție cât și pe cele estetice.
Pardoselile de tip covor PVC și linoleum PVC sunt un tip nou de pardoseli care au excelat în materie de design dar și în privința calităților superioare comparate cu pardoselile clasice pentru rezistența în timp, îmbinare fără rosturi, uniformitate, proprietăți antibacteriene, conductive și antistatice, dar și izolatoare termice și fonice.
Provocare
Clientul ne-a solicitat un design simplu și curat care să fie prezent atât în logo-ul brandului cât și în website-ul de prezentare. Am încercat să punem în evidență experiența lor din domeniu dar și inovația tehnologiilor noi folosite, în materie de izolații.